Robbert Masselink

Plannen, voornemens en intenties pakken vrijwel altijd anders uit als gedacht. Dat is niet verwonderlijk als je beseft dat de veelheid en variƫteit ervan gemakkelijk kan bijdragen aan misverstanden, verschillen van inzicht, onzekerheid en onbedoelde gevolgen.

Met de sterke nadruk op actie, resultaat en rendement nemen organisaties nauwelijks nog de tijd om het over deze verschillen, misverstanden en interpretaties te hebben. Wat het extra lastig maakt zijn de bijkomende irrationele gevoelens die management en medewerkers liever uit de weg gaan. En dat is jammer, want vaak ligt daar de kans om toe te groeien naar een betere kwaliteit van samenwerken.

Ik help individuen, teams en organisaties om aandachtiger dan ze doen te kijken naar hun samenwerkingspraktijken. Wat me fascineert is de discrepantie tussen wat mensen beogen en wat ze doen en waarmaken. Mijn overtuiging is dat die twee dichter bij elkaar kunnen komen als mensen zich bewust worden van wat ze aan het doen zijn in hun samenwerking met elkaar. Zo kunnen ze groeien in hun ethisch handelen door verantwoordelijkheid te nemen voor de, vaak onbedoelde, gevolgen van hun intenties en acties.

Mijn advisering en begeleiding draagt bij aan een betere kwaliteit van samenwerking en aan ethische werkpraktijken, waar medewerkers oog hebben voor het algemeen welbevinden van elkaar en de effecten van hun ondernemen op andere stakeholders.

Bureau

Missie
en visie

Robbert
Masselink

Opdracht-
gevers

Bureau

Missie
en visie

Robbert
Masselink

Opdracht-
gevers

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen en diensten via onze nieuwsbrief

Ik geef Keynote Consulting toestemming mij periodiek op de hoogte te houden via mijn e-mailadres